Lentekriebels met deze vijf leuke ruiter-app's!


RuiterApps.jpg

1) EquiSketch Dressage

EquiSketch Dressage is een app die werd ontwikkeld om dressuurproeven mee uit te schrijven, voor te bereiden en te visualiseren. Een handig hulpmiddel bij training, en bij het memoriseren van je kür. Niet alleen wedstrijdruiters kunnen hiermee aan de slag, deze app is geschikt voor iedereen die met een doordacht set oefeningen de piste in wil, en dat vooraf op het netvlies wil krijgen. Beschikbaar in de AppStore voor iPhone, iPod Touch en iPad, door EquiSketch 2) Dressage Lite Dressage Lite is een erg gelijkaardige app, maar dan special ontwikkeld voor Android telefoons en tablets. Beschikbaar op GooglePlay voor Android, door MogSoft 3) EquiTempo Deze app is in essentie een metronoom. Je kan zelf het ritme instellen, en in het zadel auditief oefenen op ritme en tempo. Beschikbaar in de AppStore voor iPhone, iPod Touch en iPad, door EquiApps 4) Horse Rider's HoofaDoofa Klaar voor het buiten-rijseizoen?! Met Horse Rider’s HoofaDoofa heb je een routeplanner en alarmsysteem in één. Tijdens het rijden wordt je route bij gehouden, en weergegeven op een kaart (Google Maps). Je rijduur, afgelegde kilometers en snelheid worden automatisch opgeslagen. Blijf je in gebieden met doorlopend GPS signaal, dan heb je met HoofaDoofa ook de mogelijkheid om iemand anders een alarmsignaal te laten doorgeven als er wat fout gaat onderweg. Ideaal voor ruiters die alleen op pad gaan! Beschikbaar voor Android, door HoofaDoofa 5) Runmeter Runmeter maakt van je iPhone een krachige GPS en fitness computer. Ideaal voor het traceren van je route, in combinatie met het verzamelen van een groot aantal parameters. Runmeter is tot op grote hoogte zelf te definiëren, en zo een krachtige trainingstool voor alle paardensport in het landschap. Deze app kan onder andere uitgebreid worden met een hartslagmeter, wat zowel voor ruitertraining als voor de evaluatie van de conditie en het gedrag van het paard een mooie surplus is! Beschikbaar in de AppStore voor iPhone, iPod Touch en iPad, door Abvio LLC


Nieuws
Recente berichten