H&C Winkel gaat online!

shop

Welkom op de webwinkel van H&C Rijkunst!

De webshop bestaat momenteel uit een ruime selectie van Hermanos Gomez paardentuig. Gomez tekent voor Spaanse traditionele en met de beste basisproducten (Europees leder, Australische 1e keuze schapenvacht, blauwstaal..) gemaakte zadels, hoofdstellen, halsters en longeerartikelen. Traditioneel wil niet zeggen dat alles alleen maar 'zoals vroeger' gemaakt wordt, wel in tegendeel. In de zadellijn zit naast de oude types een moderne ontwikkeling die gebruik maakt van hedendaagse materialen als Kevlar en MemoryFoam (FlexSoft zadelboom). Dit om traditionele zadeltypes aan te bieden die een ruimer publiek aanspreken en voor meer disiplines geschikt zijn, doordat ze veel lichter zijn en het contact tussen ruiter en paard vergroten, maar toch zeer robuust blijven.

Voor de ruiters bieden we Spaanse rijlaarzen en chaps aan.

Naast paardentuig en ruiterspullen, hebben we een pagina gecreeërd waarop onze verdelers van CdVet supplementen en verzorgingsproducten te vinden zijn. Heb je interesse om zelf CdVet Naturprodukte te verdelen in je winkel, je stal of als vertegenwoordiger, neem dan zeker contact met ons op!


Nieuws
Recente berichten